Wie heeft er ook een website laten maken?

mijn portfolio
Logo van Hondenspiegel
Logo welkom bij Loes
Logo IFFAp
Logo Caring for your canine

HondenSpiegel

Op onze prachtige locatie, in het groene hart van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, ervaar je de kracht van het werken met honden. Onder deskundige en bezielende begeleiding van Corien Vallinga ontdek jij de liefdevolle, pure en heldere, soms confronterende spiegel die een hond kan geven.

De website van HondenSpiegel vind je hier!

Welkom bij Loes

Doula, vrouwencoach en zwangerschapsdocent.
Een mooie herinnering aan de geboorte en een goede start als gezin, daar doe ik het voor! Ik volg mijn gevoel en ik zet mijn kennis en ervaring in. Ik laat je graag zien dat jij op jouw gevoel mag vertrouwen!

De website van Welkom bij Loes vind je hier!

IFFAp

IFFAp (International Film Festival Apeldoorn) wants to build bridges between cultures through the cinema. We provide a platform for both emerging and established talent from around the world.

De website van IFFAp vind je hier!

Caring for your Canine – EN

I help keep your aging dog healthy. Your dog… Your buddy, best friend, full member of the family, confidant. Always happy when you get back after being away, no matter how short or long.

Lees hier meer over Caring for your Canine – En!

Logo Caring for your canine
Logo Maatwerk voor uw hond
Logo Anders Gezond
6

Caring for your Canine – NL

Ik help jouw hond gezond ouder worden. Jouw hond… Je maatje, beste vriend, volwaardig gezinslid, vertrouweling. Altijd blij als je er weer bent na afwezigheid, hoe kort of hoe lang ook.

Meer weten over Caring for your Canine NL? Lees het hier!

Maatwerk voor uw hond

Bij Maatwerk voor uw hond werken we altijd vanuit de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten en zonder intimidatie of fysieke correcties. Op een eerlijke, speelse en positieve manier leer je om te samenwerken met je hond en deze zo goed mogelijk te lezen en begrijpen. Dit betekent niet dat de hond geen kaders en grenzen aangeleerd worden, ik leer je juist hoe je dit kunt doen zonder dat je gebruik hoeft te maken van aversie methoden. Bij Maatwerk voor uw hond is er altijd voldoende ruimte voor indivduele aandacht en hulpvragen.

Alle info van Maatwerk voor uw Hond vind je hier!

Anders Gezond

Gezondheid is al heel lang mijn grote passie. Onze gezondheidszorg echt gezonder maken is mijn missie. En met ‘Anders Gezond’ geef ik daar al jaren op een geheel eigen en andere wijze vorm aan. Mijn passie, missie, roeping en beroep vallen samen.

Meer weten over Anders Gezond? Je vindt het hier!

Oranjerie Dieren

Het was een lang gekoesterde wens van veel bewoners van Dieren Zuid om de Oranjerie weer een functie te geven die een dergelijk gebouw op zo’n prachtige locatie verdient. De Gemeente Rheden heeft in 2001 het initiatief genomen om samen met Stichting Oranjerie Dieren en Siza plannen uit te werken om van de Oranjerie een theehuis/restaurant te maken.

Meer weten over de Oranjerie in Dieren? Lees het hier.

3
Logo LMJ Geboortegeluk
Anders op zoek naar gezondheid afbeelding

Eef & mama

De geboorte van een kind is een bijzondere en levens veranderende gebeurtenis.
Eef & Mama wil jou vanuit eigen ervaring ondersteunen in de uitdagingen die het moederschap met zich kan meebrengen.

Bekijk de website van Eef & Mama hier!

Geboortegeluk

L.M.J. Geboortegeluk is ontstaan vanuit mijn eigen gemis van één complete zwangerschapscursus waar het zachte & ontspannen van yoga gecombineerd wordt met de kracht van HypnobirthingⓇ & filosofie van Mindfulness.

De website van LMJ Geboortegeluk vind je hier!

Anders op zoek naar gezondheid

Het boek bestaat uit korte verhalen over gezondheid, in begrijpelijke en aansprekende taal. En gezondheid blijkt toch iets anders dan Anders van tevoren dacht. Vooral dat ‘je eigen regie kunnen voeren’ de rode draad is, is een bijzondere ontdekking!

Het boek en de website Anders op zoek naar gezondheid vind je hier!