Website laten maken?

Professioneel en op maat gemaakt!

Regelmatig raak je in gesprek met iemand op een vrijdagmiddag borrel, een bruiloft of bij de supermarkt en blijkt dat hij of zij eigenlijk best jouw hulp kan gebruiken. Of iemand kent die jouw kennis of vaardigheden kan gebruiken. “Kan ik deze informatie ook allemaal op je website vinden?” “Eh… nou, eh… die is nog niet klaar. Via LinkedIn, Instagram kan je me zeker vinden.” Maar je weet ook wel dat ze je een stuk minder serieus nemen als ondernemer zonder website, en dat vrijwel niemand een afspraak via je socials maakt. En je realiseert je dat je er echt niet meer onderuit kan. Er moet een website komen.

Een rondje Google doet je duizelen van alle termen en zaken die komen kijken bij een website. Waar moet je beginnen? Welk systeem kies je? Hoe zorg je dat je website aantrekkelijk maar ook veilig en handig in het gebruik is? Er zijn zoveel aanbieders, hoe moet je kiezen? Hoe weet je dat je met een goede partij in zee gaat want je wil je geld wel verstandig uitgeven. Het voelt hetzelfde als zonder kennis van elektrotechniek of mechanica een auto kopen. Je moet er op vertrouwen dat de verkoper er echt verstand van heeft en eerlijk is tegen je. Rondvragen in je vriendenkring heeft niets opgeleverd want de meesten zijn geen ondernemer. Ze hebben waarschijnlijk net als jij nooit stil gestaan hoe dat werkt. Resultaat? Nog steeds geen website.

Al je collega’s hebben verzorgde en heldere websites met alle info die een potentiële cliënt nodig heeft. Jij doet in kwaliteit absoluut niet voor hen onder met jouw staat van dienst, met jouw kennis – maar jouw toekomstige klant kan dat online niet ontdekken. Dat steekt: er gaan gewoon elke dag klanten naar concullega’s, terwijl ze net zo goed of zelfs beter af zouden zijn als ze met jou in zee zouden gaan!
Als je nou eindelijk maar een goede, complete website zou hebben waarop die mensen zien wat jij te bieden hebt en snel een afspraak met je kunnen maken… maar die heb je nog steeds niet.

Hoe zou het zijn wanneer jij vol trots en zelfvertrouwen je website kan laten zien? Aan je toekomstige cliënten? Aan je vrienden en kennissen die bijdragen aan jouw zichtbaarheid door mensen te verwijzen naar jouw informatie online? Compleet en helder, met alle informatie die nodig is om een afspraak met jou te gaan maken.

Hoe zou het zijn wanneer je geen stress hoeft te hebben over de technische kant?

Wat houdt een nieuwe website laten maken in?

 • Een 1:1 sessie voor een helder plan en een goede start
 • Een website die jou én je ideale klant aanspreekt
 • Maximaal 8 pagina’s gevuld met alle relevante teksten, afbeeldingen en opmaak
  (Denk aan home, aanbod, over mij, contact etc.)
 • Inclusief een footer onderaan de pagina met daarin je contactgegevens maar ook je privacy statement, disclaimer, cookies en Algemene voorwaarden.
 • Koppelen van je social media
 • Inclusief technische installatie, dus compleet werkend
 • Een contactmoment wanneer de homepage klaar is
 • Twee correctieronden voor oplevering/online gaan van je website
 • Instructie voor onderhoud van je website.

Wat levert het je op?

Aan het eind van onze samenwerking staat er voor jou een complete, bij jou passende website met alle waardevolle info voor jouw klanten. Een website die weergeeft wie jij bent en wat jij te bieden hebt voor de mensen met wie jij wil werken. Op de vrijdagmiddagborrel, in de supermarkt of bij een bruiloft kan je iemand gelijk doorverwijzen naar je website! Nooit meer gestotter of een rood hoofd. Je kunt nu zelfverzekerd en duidelijk laten zien wie jij bent en vooral wat jij iemand te bieden hebt.

Na onze samenwerking is je website klaar zonder hoofd- of buikpijn van alles wat daar voor nodig is. Want alle technische zaken neem ik je uit handen en ik begeleid je bij zaken als aanleveren van teksten, foto’s etc. Je website is veilig en betrouwbaar, gemaakt in Divi waarin in jij zelf makkelijk even een kleine aanpassing in de tekst kan doen of een nieuwe recensie plaatsen. Het onderhoud is een peuleschil met de handleiding die je erbij krijgt.

Het resultaat: een verzorgde en heldere website met alle info die een potentiële client nodig heeft. Je hoeft absoluut niet meer onder te doen voor je collega’s met jouw staat van dienst, met jouw kennis want jouw digitale visitekaartje staat als een huis! Wat? Niet alleen een visitekaartje maar de kortste weg naar het maken van een afspraak met jou. Een helder aanbod maar vooral ook duidelijk hoe ze een afspraak met je kunnen maken. Een complete, veilige en bovenal heldere website dus.

Wat kost het om een nieuwe website te laten maken?

De investering voor deze website is € 1795,00 excl. BTW inclusief een lifetime Divi licentie.

Summer Sale
Besluit je voor 15 augustus 2024 om met mij te gaan samenwerken?
Dan betaal je € 1595,00 excl. BTW!

Reviews

In het jaar dat ik nu met Femke samenwerk is er enorm veel tot stand gebracht wat voor die tijd maar niet van de grond wilde komen. Eindelijk een mooie website bijvoorbeeld!

Femke weet op de een of andere manier uit mijn vage ideeën iets concreets te maken wat dan vervolgens precies bij me past.

Ze stelt precies de juiste vragen, weet de essentie eruit te halen en dat vervolgens prachtig vorm te geven. En als er eens ergens iets onverwachts gebeurt zit ze er heel snel bovenop, en fikst het gewoon. “Laat me maar even denken” zegt ze dan – en vervolgens wordt het opgelost en geregeld. Haar proactieve houding is goud waard!

Haar professionaliteit en haar creativiteit zorgen voor een makkelijke en effectieve communicatie en een hele prettige samenwerking. Zonder haar was ik niet op het punt gekomen waar ik nu ben in mijn online onderneming, en ik beveel haar dan ook van harte aan als een betrouwbare, deskundige en toegewijde virtuele assistent.

Leida

Caring for your Canine

Wat ik zo fijn vind aan de samenwerking met Femke is o.a. de transparantie. Geen gekke verrassingen, what you see is what you get. En dat is in deze wereld fijn. Daarnaast waardeer ik het echt dat ze tijd voor je vrij maakt. Samen kijkt naar wat bij je past. Je tips en ideeën geeft en je betrekt in het proces. Femke reageert altijd heel snel op mijn apps en als ik dan zeg hoeft niet vandaag, gebeurt het toch nog best vaak vandaag. Al met al ben ik heel blij dat Femke mij bij staat in de wereld van websites en online zichtbaar zijn.
Inge

Maatwerk voor uw hond

Femke is prettig in de omgang, luistert goed, geeft vertrouwen en helpt me stappen te maken, ook al zijn het kleine????.

En… dat je tijd hebt, zelfs als je weinig tijd hebt.

Esther

De Studieschuyt

Maken we een afspraak?

Graag maak ik kennis met jou en jouw bedrijf om te horen waar jij blij van wordt! In dit gesprek vertel ik je ook graag meer over wat ik voor je kan doen en op welke manier.

Dit is altijd vrijblijvend. Bevalt het gesprek? Dan stuur ik je daarna een plan van aanpak met een prijsopgave.

De thee (of koffie) staat voor je klaar, live in Arnhem of online via Zoom!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik nu of het resultaat echt bij mij past?

In mijn portfolio zie je een aantal resultaten van mijn werk.

Wat is inbegrepen in de website?

 • Een 1:1 sessie voor een helder plan en een goede start
 • Een website die jou én je ideale klant aanspreekt
 • Divi licentie – lifetime
 • Inrichten van de techniek
 • Maximaal 8 pagina’s gevuld met alle relevante teksten, afbeeldingen en opmaak
  (Denk aan home, aanbod, over mij, contact etc.)
 • Inclusief een footer onderaan de pagina met daarin je contactgegevens maar ook je privacy statement, disclaimer, cookies en Algemene voorwaarden.
 • Koppelen van je social media
 • Inclusief technische installatie, dus compleet werkend
 • Een contactmoment wanneer de homepage klaar is
 • Twee correctieronden voor oplevering/online gaan van je website
 • Instructie voor onderhoud van je website.

Je ontvangt altijd een offerte met de afspraken die we maken rondom de (inhoud van) de website. Pas na akkoord gaan we aan de slag.

Hoe gaan we aan het werk?

 • Na een gesprek waarin we wensen en ideeën bespreken, ontvang je van mij een offerte. Wanneer je hier akkoord op geeft, stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag.
 • Samen verzamelen we aan de hand van een stappenplan alles wat nodig is voor je nieuwe website.
 • Daarna ga ik aan de slag met de uitvoering.
 • Tussentijds krijg je de homepage te zien zodat je een beeld krijgt van wat het wordt zodat we eventueel kunnen bijsturen wat betreft de look & feel.
 • Wanneer alles klaar is, komt de correctieronde en controleren we zowel tekst als indeling op eventuele onvolkomenheden.
 • Is dat klaar? Dan gaat je website live!
 • Eventueel is er nog een tweede correctieronde.

Contact

Eerst nog een vraag?
Stuur me dan een berichtje.