Over mij

Zichtbaar zijn.. zo nodig, ook voor mij. Maar zo spannend online, wat wil ik eigenlijk uitstralen online en wat is belangrijk informatie? Mensen vinden al snel “iets” van je en lezen dan verder… of niet. Mijn website moest dus helder, to the point en inspirerend zijn. Dat maakte dat ik de eerste anderhalf jaar met een eigen bedrijf geen website had. Gewoon omdat ik koudwatervrees had. Is mijn verhaal helder? Werkt alles naar behoren? Klopt de indeling wel? Ineens sloeg de twijfel toe. En dat terwijl websitetechniek echt niet veel geheimen meer voor mij had toen ik mijn bedrijf startte. Destijds startte ik als VA maar ook toen werkte ik voornamelijk met websites en emailmarketing.

Helpend voor mij was om een goed beeld te vormen van wat ik eigenlijk voor ogen had. Door te kijken wat ik mooi en aansprekend vind maar ook wat ik lelijk en onaantrekkelijk vind aan een website. Een lijstje maken met goede en slechte websites gaf mij inzicht in deook & feel die ik graag op mijn website wilde hebben.

De mouwen opgestroopt en aan de slag want de techniek (Divi), dat is voor mij bekend terrein. Ik werkte inmiddels al een tijd met klanten waarvoor ik websites inricht, bijhoudt en aanvul. Het resultaat? Een website die een helder inzicht gaf in mijn aanbod en mijn missie. Inmiddels is die website vervangen door deze, nog betere, duidelijkere versie.

Een kop thee en een goed gesprek over jouw missie en visie, wie ben je en wat wil je uitdragen. Waar sta jij voor? Vervolgens geef je mij jouw vage ideeën, je logo en de kleuren die je mooi vindt en foto’s die je graag op de website ziet. Laat me dan even nadenken, de kern eruit halen en voilà, daar is de basis!

Voor iedereen is er een fantastisch passende website te maken! Ook als je het welzijn van mens of dier hoog in het vaandel hebt staan maar je zelf een complete digibeet bent. Wanneer jouw missie en aanbod helder is, je een aantal goede foto’s hebt en je door middel van een aantal vragen kan aangeven wat bij jou past en wat niet, hebben we alle ingrediënten die er nodig zijn voor je website. Vanaf daar mag jij het los laten.

Als je me zou kennen, zou je weten dat:​

Ik mijn hand niet omdraai voor een leuke activiteit organiseren. Een zaal vol enthousiaste Pubquizzers een leuke avond bezorgen? Geen probleem, ze staan om half uur van te voren al te trappelen voor de deur om het beste plekje te vinden en hoe fanatieker, hoe beter. Lekkere muziek, enthousiaste presentatie en bij ons gaat niemand naar huis zonder een prijs. Ze komen er zelfs voor uit Eindhoven naar Arnhem!

Ik waarde hecht aan de geschiedenis van ons land en meer specifiek in onze wijk tijdens de jaarlijkse herdenking aan de gevechten begin oktober 1944. Even stil staan bij wat er zoveel jaar geleden gebeurd is, laat je bewust stilstaan bij wat er nu gebeurt in de wereld.

Ik dol ben op onze Cairn Terriërs waarmee ik graag op pad ben om leuke activiteiten als wandelen, show of een training te volgen. Maar ook belang hecht aan de gezondheid van honden in het algemeen en dit ras en daarom een toffe actie “Raising funds against livershunts” organiseer met een bevriende fokker. Door leuke artikelen aan te bieden, zamelen we geld in voor het onderzoek naar levershunt bij honden.

Ik houd van kleur in kleding maar niet van extreme prints… behalve op mijn sokken . Als je me de volgende keer tegenkomt… zal het je verrassen. Mijn favoriete paar op dit moment: grijze sokken met witte schapen… en hier en daar een zwarte!

Ik houd van rust en ruimte, natuur, bos en strand om te wandelen en vakantie te houden. Van zandstrand tot kliffen, van dichte bossen om heerlijk te dwalen. Even je hoofd uit en vrij ademhalen samen met mijn gezin (manlief, zoon en dochter) en honden. Waar? Ardennen, gewoon op “onze” Posbank, Normandië of de Eifel, Hunsrück of Moezel. En sinds 2023 een nieuwe fijne plek: Denemarken. Ik ben zelfs Deens aan het leren.

Ik niets met “echte” techniek heb… ooit op de HAVO bij Natuurkunde kregen we een stekker, fitting, lampje en een paar stukken elektriciteitsdraad en de opdracht om hier een werkend geheel van te maken. Deze poging resulteerde, na een controle van docent met een ok, sluit maar aan, in stroomuitval in de hele school tijdens de koffiepauze van de docenten… je begrijpt het al, ik mag hier thuis niets wat met elektriciteit te maken heeft.

Ik daarentegen met computertechniek veel beter uit de voeten kan. Voor ik zelfstandig ondernemer werd, heb ik jarenlang bij een ICT bedrijf gewerkt, waar ik alles deed… behalve sleutelen . Een van mijn kerntaken was toen lesgeven in Microsoft Office. Verschillende soorten software en ik werken dus al jaren (vrijwel altijd) in goede harmonie samen. Toen en nu helemaal in mijn specialisatie in websites en emailmarketing.